10/12/2023
SKOPJE

Широката рамка

Широката рамка

“ Ако судите гледајќи само еден Дел, сигурно Не успевате да го видите она што е НАЈ-ВАЖНО “.         267 Прегледи

Повеќе ...

Само вистина ?

“ Никој никогаш не ги кажува СИТЕ Вистини.. Некои од Нас само кажуваат помалку ЛАГИ “. 285 Прегледи

Повеќе ...

За мојот сопруг ТЈП,…

Убавината што ја избираме однадвор е Убавина што ја носиме одвнатре !!!     посветено на Мојот Сопруг Томислав,    554 Прегледи

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: