28/09/2023
SKOPJE

Танцување

Танцување

Се уморуваш. Се уморуваш од криење. Се уморуваш од трчање во сите правци. “ Можеби никогаш нема да го дознаете одговорот но порано или подоцна

Повеќе ...

Дисциплина

Дисциплина е да се прави она што треба да се направи, дури и ако не сакате да го правите тоа. 178 Прегледи

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: