10/12/2023
SKOPJE

Подоцна

Подоцна

Подоцна. Подоцна. Ќе зборуваме подоцна. Ќе ти се јавам подоцна. Се гледаме подоцна. Ајде да прошетаме подоцна. Ќе ти кажам како се чувствувам после. Подоцна

Повеќе ...

Путин е крив што е жив

Сликата погоре, –  Претседателот на Соединетите Американски Држави – БАЈДЕН, се жали на сопругата, што него Путин му направил, ….  Значи: – Путин е виновен

Повеќе ...

Само можеби,…

Можеби ќе се сретнеме по Втор пат но времето ќе не промени и ќе биде како првото. Ќе се сретнеме пак на половина пат низ

Повеќе ...

Се поминува,…

Од Времето што минува, ми се допаѓаат Оние што остануваат. Сè поминува, но Ти никогаш Не ПОМИНА.         345 Прегледи

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: