10/06/2023
SKOPJE

Carol Christian Poell – Авангарда

Carol Christian Poell – Авангарда

„Авангардата“ е напредно и индивидуално размислување. Точниот превод од француски значи „пред толпата или масата“, затоа никогаш не може да биде Тренди, ниту Модерна. –

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: