14/04/2024
SKOPJE

Мисла на P. J. O’Rourke

Мисла на P. J. O’Rourke

Како и да е, ниту една Дрога, дури ни Алкохолот, не ги предизвикуваат основните зла на Општеството. Ако го бараме изворот на нашите невољи, не

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: