13/04/2024
SKOPJE

Молам !?

Молам !?

Добро е да немате Пороци. Лошо е да немате Искушенија.                         299 Прегледи

Повеќе ...

Македонија денес, жална Македонија – АГЕЛЕР: Судството во кое сме инвестирале милиони и милиони, е огромно разочарување

АГЕЛЕР: Судството во кое сме инвестирале милиони и милиони, е огромно разочарување Американската амбасадорка Анџела Агелер – Во интервјуто американската амбасадорка се осврна и на

Повеќе ...

Кажи ми што мислиш !?

  „Кажи ми што мислиш !?  Со огнениот сјај во твоите очи,  И со таа ѓаволска насмевка, дека можеби моето битие те маѓепсува !?  Кажи

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: