10/06/2023
SKOPJE

Судбина,…

Судбина,…

Не се најдовме случајно, Меѓу илјадниците бескрајни патеки. Те сакам безнадежно, Ти ме просветлуваш со Љубов. Не се најдовме случајно, Те сретнав на раскрсница, Сè

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: