10/06/2023
SKOPJE

Блажен

Блажен

Блажен е оној што научил, …  Да „се восхитува“, но не и да завидува, Да „следи“, но не и да имитира, Да „пофали“, но не

Повеќе ...

Месечина

Ја гледаме истата месечина…. Ти и Јас Ти во својот сопствен свет и Јас во мојот,….    146 Прегледи

Повеќе ...

Робот

Велат дека Чувствата се непогрешлив знак на слабост…  А што би станало со Нас без Чувства ?! 174 Прегледи

Повеќе ...

Среќна Нова 2023 Година

Би сакала да им се заблагодарам на сите кои ме поддржуваа во текот на целата година. Им благодарам на сите што се смееја и пак

Повеќе ...

Пријател

Тоа што ме изгуби како пријател не значи дека ме имаш за непријател, јас сум подалеку од тоа. Се што сакаш да јадеш, не е

Повеќе ...

Ќе биде

Никогаш не заборавајте дека вашиот Живот е поголем од вашите Стравови, дека вашата Сила е поголема од вашите Сомнежи. Дека дури и ако вашиот ум

Повеќе ...

Водете љубов,…

Eте, водете љубов и не срамете се од тоа, затоа што Љубовта е Уметност, а Вие сте ремек-дело.      512 Прегледи

Повеќе ...

Љубов и Желба,…

Проблемот со Љубовта и Желбата е што тие се ориентирани кон сосема различни цели. Љубовта бара : -контрола, -стабилност, -континуитет, -сигурност. Желбата бара: -напуштање, -авантура,

Повеќе ...

Посебен,…

Имаше нешто…не можам да објаснам.. Не знам ни што е тоа што го направи толку ПОСЕБЕН… Тој имаше нешто… нешто што Другите го НЕМАА !!! 

Повеќе ...

Чуствувај го животот,…

Не ме загрижува времето што минува или годините што минуваат. Времето и Годините ме загрижуваат што гледам поминуваат БЕЗ да ги Живеам !!!  Затоа секогаш

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: