10/06/2023
SKOPJE

Albert Camus – За војната,…

Albert Camus – За војната,…

„Кога ќе избие Војна, Луѓето велат: Нема да трае.. тоа е глупаво. И без сомнение Војната е секако премногу глупава, но тоа не ја спречува

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: