10/06/2023
SKOPJE

Albert Einstein – Време, простор, материја – Дали постојат или се илузија на човечкиот ум,.. ?

Albert Einstein – La verità

Тешко е да се знае која е Вистината, но понекогаш е многу лесно да се препознае Лагата.  Albert Einstein 355 Прегледи

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: