11/06/2023
SKOPJE

Комшивка,…

Комшивка,…

Така силно ја ебев што се пукаше околу нас,  а таа се нишаше напред- назад во ритамот на моите налети. Осетив дека стварно е готово

Повеќе ...

БДСМ,…

ЗА БДСМ,…  Терминот БДСМ за првпат е запишан во објава на Усенет од 1991 година и се толкува како комбинација од кратенките Б/Д (ропство и

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: