10/06/2023
SKOPJE

Молам !?

Молам !?

Добро е да немате Пороци. Лошо е да немате Искушенија.                         247 Прегледи

Повеќе ...

Гледачот,…

ТОЈ гледа, а Тие се,…. Сакаш да ја лижеш мојата разебана пичка?“ праша таа. Имаше само шум на потврда бидејќи тој беше зафатен со лижење.

Повеќе ...

Светот денес-Соработник на Путин – Финска може да ја уништиме за 10 секунди !!!

Москва ќе преземе соодветни мерки доколку НАТО распореди нуклеарни сили и инфраструктура во близина на границата со Русија, изјави заменик-министерот за надворешни работи Александар Грушко,

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: