10/06/2023
SKOPJE

Ти си Мојот дом,..

Ти си Мојот дом,..

Понекогаш ДОМ може да биде друга ЛИЧНОСТ !!!  „Мојот Дом е тука: во Твојата прегратка. Какво олеснување, каков мир. Нема веќе разделување, нема повеќе куфери,

Повеќе ...

Осаменост,…

Осаменост… Кога ми е тешко, се свиткувам во аголот на мојот ум. Се кријам под креветот на мојата душа, ги прегрнувам моите стравови ги прифаќам

Повеќе ...

Зајдисонце и љубов,…

Молчев не сакајќи да го уништам овој прекрасен миг. Кримо ми ја разбра желбата и само молчеше за да не го прекине мојот занес. Пејзаж

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: