10/12/2023
SKOPJE

Aдвокатот Пешевски: Апел до сите колеги, никој да не се нафати да ги брани!

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: