10/06/2023
SKOPJE

Македонија ДЕНЕС – 2 ,…

Македонија ДЕНЕС – 2 ,…

На 96-тата седница на Владата на РСМ, одржана на ден 05.08.2021 година, Првиот заменик на претседателот на Владата на РСМ – Артан Груби, потпиша Уредба

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: