10/12/2023
SKOPJE

Web stranica Elena Adzi,…

Elena Adzi  – е виртуелно топло катче каде што Читателот, (18+), ќе може да се одмори, опушти и забавува, преку богатата содржина на Џебна Венера која содржи моќни текстови за сексот и сензитивна проза и поезија  за љубовта и еротиката. 
 
Изобилува со едукативен, информативен и провокативен акцент на текстовите содржани во поднасловите: Светот денес, Економија, Уметност, Музика и забава.  
 
Има богата, раскошна, колоритна галерија на слики и црно-бели фотографии каде голотијата ја издигнува на највисоко ниво на суптилна уметност.    
 
Успехот на страната ќе биде бројот на прегледи на читателите кои вистина ќе сакаат да прочитаат и да се забавуваат. 
Роденден е 19.07.2021 година. 
 
со почит, 
Елена Петровска Аџи-Спиркоска   
1.893 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: