29/01/2023
SKOPJE

Светот денес – Војна во 21-ви век

Војната ќе заврши,

а ЛИДЕРИТЕ ќе се ракуваат.

Но, ќе остане една исцрпена Мајка која копнее по својот Син.

И онаа Жена, која го чека својот сакан Сопруг.

И оние Деца кои го бараат својот Татко херој.

Не знам кој ја продаде Татковината,

Но, видов кој ја плати Цената.  

ПРЕЗЕМЕНО: ТВИТТЕР 

324 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: