03/10/2023
SKOPJE

Светот денес – Пред времето Разбудете се,…

Во месец Декември, 2019 година во Вухан – Кина се појави смртоносен вирус-Ковид кој наводно брзо се ширеше помеѓу луѓето на Планетава за да во првата декада од месец Март, 2020 година од Светска Здравствена Организација – СЗО биде ПРОГЛАСЕНА официјална Пандемија на Планетата Земја !!!

Мерки за запирање на Пандемијата Ковид 19, имаше и сеуште има од носење на маски, дистанцирање од луѓе, носење на ракавици, визери, скафандери, прогласување на карантин прво за пооделни градови, после за цели држави, до аплицирање на вакцини кои имаат различна моќ на заштита и се произведуваат со различна технологија од класичната рецептура на Кинески и Руски вакцини до Модерната технологија на произведување на вакцини од ЕУ и САД.

Многу луѓе на Планетава веруваа дека постои Светски заговор, а целта е да се намали бројот на населението на Планетава и од актуелната бројка 7,7 милијарди луѓе, да дојде до некоја 1 милијарда Население или уште познато како ЕДНА ЗЛАТНА МИЛИЈАРДА.

Здравиот разум и логиката ја бараа вистинската причина за реалноста која преку ноќ наметна НОВ ПОРЕДОК на Планетава, (луѓето се поделија на СУПЕР БОГАТИ И СУПЕР СИРОМАСИ), обичните луѓе беа неспремни и затечени, скоро цели две години се живее со вирусот кој освен болест, носи и смрт, остава здравствени последици, предизвикува страв, хистерија и паника, а во секојдневниот оброк редовно се консумираат С и Д витамините, минералите цинк и селен, како суплементи во исхраната, и како превентива и подигање на имунолошкиот систем кај човекот.

Се појави и нов Официјален документ за патување надвор од границите на една Држава, познат како Ковид патна исправа во која има регистрација на задолжително две примени вакцини против Ковид 19.

Семејниот буџет на секое семејство регистрираше висок одлив на пари за лекови, витамини, ракавици и маски, средства за дезинфекција, ПЦР – тестови, брзи тестови, рентген снимки на бели дробови, лабораториски тестови на крв кои се почесто се прават во Приватното здравство и за тоа се трошат многу пари, болничките лекувања станаа СЕКОЈДНЕВИЕ каде сметката во Приватното здравство достигнуваше и до 18.000,00 евра за лекување на едно лице кое може потоа и ќе ја изгуби борбата со Ковид вирусот.

Пандемијата Ковид 19 сеуште трае, а на Годишниот форум Игнатиус – Вашингтон (се одржа Ноември, 2021 година), Џеф Безос, планетарно популарен милијардер и сопственик на “Амазон“ и вселенската компанија “БЛУ ОРИЏИН“, со лично присуство ја презентираше Иднината на Човечката Цивилизација на Земјата, објаснувајќи дека:

– Планетата Земја ќе биде претворена во НАЦИОНАЛЕН ПАРК, на земјата ќе живеат “само неколку мина ИЗБРАНИ“ со цел да се ЗАЧУВААТ природните убавини: шуми, планини, езера, мориња, реки, океани, растенија и животински свет, а Планетата Земја ќе ја посетуваат луѓето само КАКО ТУРИСТИ.

-НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА НЕМА ДА СЕ РАЃААТ И ЖИВЕАТ ЛУЃЕ,

– Човечкиот род ќе се размножува, ќе се раѓа и ќе живее во Вселенски Колонии, кои ќе бидат еден вид роботизирани услови за живот, каде објектите ќе имаат цилиндрична форма, која ќе ротира околку своја замислена оска и така ќе произведува, ќе генерира ВЕШТАЧКА ГРАВИТАЦИЈА.

Значи Човекот независно на пол, раса, вероисповест нема да може повеќе да живее на Планетата Земја,на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА ќе живеат САМО НЕКОЛКУ ОДБРАНИ – ПРИВИЛЕГИРАНИ,

– Кои се тие Привилегирани што ќе живеат на Земјата ? на тоа поставено прашање Џеф Безос Не одговроил.

Предвидувањата на Бил Гејтц за појава на смртоносен вирус и Пандемија и најавата за истото со сценскиот настап на Евровизија 2019 на Мадонна во Ерусалим се ОБИСТИНИЈА, СЕ ПОСТАВУВА ПРАШАЊЕТО:

– Дали и прогназата за Иднината на Човечката Цивилизација на Џеф Безос ќе се ОБИСТИНИ ?

Ако направиме Ретроспектива на 50 –  сет години уназад, ќе дојдеме до следниот ЗАКЛУЧОК:

Човекот е најдеструктивен жител на Планетата Замја со уништување на Природата-Растителен и Животински свет, до масовно загадување на ВОДАТА И ВОЗДУХОТ, а последното се КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ кои предизвикуваат Стаклена Градина, а тоа значи со прекумерните ВИСОКО ШТЕТНИ ИЗДУВНИ ГАСОВИ на Индустриското производство, Домаќинствата, Возилата и Леталата, зрачењето од милионски бројните ТВ уреди, компјутерски и телефонски монитори, зрачењето на Антените, светлечките Реклами на милионските Метрополи, спрејовите и парфемите, нуклеарните проби се УНИШТУВА Озоно сверата која го филтрира Сончевиот Зрак кој паѓа на Земјата и заради УНИШТЕНАТА АТМОСВЕРА МОЖЕ ДА ДОЈДЕ И ЌЕ ДОЈДЕ ДО СПРЖУВАЊЕ НА ЗЕМЈАТА ОД СОНЦЕТО.

За да не дојде до ТАА АПОКАЛИПСА НАЈ- БОГАТИТЕ Луѓе Богови решиле ЛУЃЕТО ДА ГИ ИСЕЛАТ ОД ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА И ДА ГИ НАСЕЛАТ ВО ВСЕЛЕНСКИ КОЛОНИИ каде највероватно квалитетот на животот ќе биде различен за 360 степени од овој сегашен живот што го имаме на Земјата, тоа е БРУТАЛНАТА ВИСТИНА,…

Автор на текстот: Елена Петровска  

 

Madonna, Quavo – Eurovision Song Contest 2019

17.667.011 прегледи
19.5.2019
– Короните, маските, стиховите, сликите на видео ѕидот… Обично не верувам во теории на заговор, но искрено ова е во најмала рака морничаво. (The coronas, the masks, the lyrics, the images on the video wall…. I don’t usually believe in conspiracy theories but frankly this is creepy to say the least.) 
-Гледајќи го ова сега во ноември 2021 година и дефинитивно може да се види дека тоа беше предупредување многу пред време! маскираните танчери, дувачкиот здив што означува CV и додавајќи WAKE UP на очигледен начин (watching this now in Nov 2021 and can definitely see that was a warning big time! the masked dancers, the blowing breath signifying CV and adding WAKE UP in plain sight).  
– Тие секогаш ни кажуваат што ќе направат пред да го направат тоа. Таа дури вели „БУДЕЊЕ“. Но, малкумина ќе го направат тоа. (They always tell us what they’re going to do before they do it. She evens says,” WAKEUP.” But few will.) 
– Колку повеќе гледав, толку беше пострашно. (The more I watched, the scarier it became.) 
– Забележав толку многу работи во ова видео кои се поврзани со Ковид. Размислувам да снимам видео каде ќе го опфатам секој чуден детал од оваа изведба. Дали да го направам? ( I’ve spotted so many things in this video that is related to covid. I am thinking of making a video where I cover every weird detail in this performance. Shall I make it?) 
– Одлично е да се види дека толку многу луѓе ја гледаат оваа изведба каква што е. Темна енергија. Исто така, одлично е да се види толку многу луѓе кои сега се будни за ова ѓубре. ( Its great to see that so many people see this performance for what it is. Dark energy. Its also great to see so many people are now awake to this garbage.) 
– „Корона“ во речникот значи „круна“ – забележете ја круната на нејзината глава додека пее за луѓе кои умираат… и ова беше во 2019 година.
Ако го сакате Бога и Вистината, нема од што да се плашите. Нам ни е заповедано да бдееме и да се молиме. Бог е Семоќен и нè сака нас. ✌🏽 (“Corona” in the dictionary means “crown” – note the crown on her head as she sings about people dying…. and this was in 2019.
If you love God and the Truth you have nothing to fear. We are commanded to watch and pray. God is Almighty and he loves us.). 
– Ја слушав оваа песна на почетокот на пандемијата и ја слушам сега повторно и сè уште ми дава чудна атмосфера.(Ive listenned to this song in the beginning of the pandemic and listenning to it now again and still gives me a weird vibe.) 
– Ова не е претстава, туку ритуал! (This not a show but ritual!) 
– Симболизам
– Едно око
– 33 друиди
– пирамида
– Маски за биоопасност на овците   

(Symbolism – One eye – 33 druids – pyramid – Biohazard Masks on the sheep). 

564 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: