14/04/2024
SKOPJE

Светот денес – Анкета: Убедително мнозинство од Русите ги одобруваат активностите на Путин

Огромно мнозинство Руси, 79 % ги одобруваат активностите на претседателот Владимир Путин,

а речиси 81 % му веруваат, покажуваат резултатите од анкетата спроведена денеска од Серускиот центар за истражување на јавното мислење (ВЦИОМ).   

 

“На прашањето дали ги одобруваат или не активностите на Претседателот, 79 % од испитаниците одговориле дека ги ОДОБРУВААТ, а 13,5 % не ги одобруваат.

На Путин МУ ВЕРУВААТ 81 % од испитаниците, а 15,4 % од нив изразиле недоверба кон лидерот на Русија, пренесува „РИА новости“.  
ПРЕЗЕМЕНО : “ Тиме.мк“   01.04.2022 г. 
296 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: