14/04/2024
SKOPJE

Македонија денес – Жална Македонијо,…

ЖАЛНА МАКЕДОНИЈО !!!    

Телефонски разговор помеѓу Обвинетиот Камчев – Македонија и Избеглицата Никола Груевски – Унгарија 

Време- Февруари, 2022 година 

ЖАЛНА МАКЕДОНИЈО !!!   

Телефонски разговор помеѓу Обвинетиот Камчев – Македонија и Избеглицата Никола Груевски – Унгарија 

Време- Февруари, 2022 година 

 

354 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: