29/01/2023
SKOPJE

Македонија денес – Жална Македонија – 1,….

Жална Македонијо !!! ,

Македонците се проколнати да НЕМААТ СВОЈА ДРЖАВА,…!!! 

 

 

1- Во Македонија да се донесе Закон за смртна казна,…. Горенасликата КАКО Прв човек на Државата наместо да го СТАВИ КРИМИНАЛОТ ЗАД РЕШЕТКИ, Таа СЕ ПРЕТВОРИ ВО НАЈ-ГОЛЕМ КРИМИНАЛЕЦ – CAPO DI TUTTI CAPI,

Boss of all the Bosses, ШЕФ НАД ШЕФОВИТЕ, Прв човек во Сицилијанската Мафија и Тие може ВОДА ДА И НОСАТ

И ДА И СЕ ПОКЛОНАТ !!! 

Да ОДГОВАРА ЗА СТОРЕНИОТ КРИМИНАЛ – ЈА УРНИСА ЦЕЛА ДРЖАВА МАКЕДОНИЈА – СМРТНА КАЗНА ПО ЗАКОН !!! 

  • НЕ Е ИСТО ДА БИДЕШ ПРОСТИТУТКА ВО ЈАВНА КУЌА И ПРОСТИТУКА ВО ЦРКВА, ТОА ТРЕБА ДА БИДЕ ЈАСНО КАКО ДЕН, ЈАСНО КАКО СОНЦЕ, НА ПРОСТИТУКАТА МЕСТОТО И Е ВО ЈАВНА КУЌА И ТОА Е ВО РЕД, НО ИСТАТА ТАА АКО Е ВО ЦРКВА И СЕ ПРЕТСТАВУВА ЗА КАЛУЃЕРКА, А СПРОТИВНО НА ТОА РАБОТИ КАКО ПРОСТИТУКА ТОГАШ ТОА Е СМРТЕН ГРЕВ,.. !!! 

 

 

2- Во Македонија да се донесе Закон ЗА ДОЖИВОТНА РОБИЈА, и Ако Горенасликаниот смета дека е чесно, правично, човечно пред се, да живее од ПАРИТЕ НА НАРОДОТ, да носи чанти, чевли и одела од брендовите Ив Сен Лоран, Зара или Прада, додека 50 % од НАРОДОТ живее во ТЕШКА СИРОМАШТИЈА и на работ на егзистенција, тогаш нека му се даде ДОЖИВОТНА РОБИЈА во ќелија и таму нека ги носи ЧЕВЛИТЕ ОД ПРАДА или ЧАНТАТА од 2.2000,00 евра, 

СРАМ, СРАМ, БЕДА И ДНООО !!! 

И ДВАЈЦАТА СЕ СВИНСКА МИЗЕРИЈА !!! 

 

 

Автор: Елена Петровска 

312 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: