10/12/2023
SKOPJE

Македонија денес – Се гордееме со Нашиот Претседател на Држава – Стево Пендаровски 09022023 Скопје

ДО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ !!!!

1 – ПРЕТСЕДАТЕЛЕ КАКО НАВЕЧЕР ЌЕ СПИЕТЕ ?

2 – ДАЛИ ЌЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕТЕ СО ВИСТИНАТА, ДЕКА БОЛЕН ЧОВЕК ВИ БАРА ПОМОШ ЗА ЗДРАВЈЕ, А ВИЕ ВЕТУВАТЕ , НО НЕ ИСПОЛНУВАТЕ ?

3 – КАДЕ ВИ Е СОВЕСНОСТА И ЧОВЕЧНОСТА ?

4 – АКО СТЕ БИЛЕ НЕМОЌНИ, ЗОШТО СЕУШТЕ ГО ДРЖИТЕ МЕСТОТО ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ДРЖАВА, ИЛИ ПОВАЖНА БЕШЕ ПЛАТАТА ШТО ТРЕБАШЕ НА 1 – ВИ ФЕВРУАРИ 2023 Г ДА ЈА ЗЕМЕТЕ ЗАЕДНО СО ЦЕЛИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ КАБИНЕТ ЗГОЛЕМЕНА ЗА 5 % ?!

Прашува:
Елена Петровска,
09.02.2023 г Скопје  

 

363 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: