08/02/2023
SKOPJE

Македонија денес – ДА ЗА МАКЕДОНИЈА !!!

НЕ – ЗА ОХРИДСКИОТ ДОГОВОР, 

НЕ – ЗА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР, 

НЕ – ЗА БУГАРСКИОТ ДОГОВОР, 

НЕ – ЗА ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ, 

НЕ – ЗА НАТО, 

ДА – ЗА РУСИЈА И ДА ЗА ВЛАДИМИР ПУТИН !!!   

 

 

1.072 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: