28/09/2023
SKOPJE

Македонија денес,… – 7

– “Искрено ги жалам овие што се вработени преку партија, колку тоа ги понижуваат и влечат за нос кога ќе дојдат избори… Души бедни.“

Превземено од Профил од Твитер, 

***  ***   *** 

***   ***   *** 

***   ***   *** 

 

 

 

464 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: