30/01/2023
SKOPJE

Македонија ДЕНЕС,…- 4

Дали Република Македонија е ПРАВНА ДРЖАВА ? 

Не, не е правна држава, затоа што постоечкиот правен систем НЕФУНКЦИОНИРА И НЕ ВЛАДЕЕ ПРАВОТО. 

Има пишани закони кои не се применуваат, ги читаме само на хартија. 

 

 

Автор: Елена Петровска 

3.086 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: