10/12/2023
SKOPJE

Зијан – Пушти коси


 

2.600.511 прегледи
18.1.2009

 

 

Пушти коси

Запеј, запеј, бистра водо
и ти сонце, мило, златно
Запеј, птицо и понеси
песна нова, мака стара
Играј оро крши снага,
ој, ти моме, мило драго
Пушти коси,
ветар да ги носи
Запеј, запеј, бистра водо,
измиј душа, влечи камен
Запеј птицо, и понеси
песна нова, мака стара
Играј оро крши снага,
ој, ти моме, мило драго
Пушти коси,
ветар да ги носи

872 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: