28/09/2023
SKOPJE

Заборав,… !!!

Има луѓе кои те забораваат исто толку лесно како што забораваат чадор, и те паметат само кога ќе почне да врне.

„Кога некој не сака да знае ништо за МЕНЕ, сигурен сум дека нешто добро е изгубено“

Таа мисла е преамбула на ЗАБОРАВОТ….. без повеќе или помалку !!! 

(Хорхе Алварез Камачо)       

 

368 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: