08/02/2023
SKOPJE

Забавни пораки,…


 

Порака 1 

Го суделе Кондомот за силување,

Судијата го прашува дали ќе каже нешто во самоодбрана,

а тој одговара: – Не сум крив, ме наместија.   

Порака 2    

Диета за слабеење:

– Наутро два Кекса, Еден Секс.

– За ручек еден Кекс, Два пати Секс.

– За вечера ич Кекс, Три пати Секс.

Порака 3 

Која е разликата помеѓу жена на 8, 18, 28, 38 и 48 години?

На 8 ја легнуваш и и кажуваш приказни,

На 18 и кажуваш приказни за да ја легнеш,

На 28 не треба да и кажуваш приказни,

На 38 таа ти кажува приказни,

А на 48 бегаш од кревет за да не и ги слушаш приказните!

Порака 4 

Ти си зрак кој го дишам,

Ти си сонце кое ме грее,

Ти си она што постои

за Моето лице да се смее.   

Порака 5 

Кога не те гледам-Ослепувам,

Кога не те слушам – Оглувувам,

Кога не се смеам – Тагувам,

Кога не си тука-Полудувам.    

Порака 6 

Кога ќе се разбудиш во ноќта,

Погледни низ прозорецот твој

И преку најубавата ѕвезда

Прими го бакнежот мој!

 

Порака 7 

Ќе сакаш Некого,

ќе сакаш Некогаш,

но никогаш Никого,

како некогаш Некого! 

 

Превземено: СмС Пораки.мк 

 

341 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: