29/01/2023
SKOPJE

Причини за недостаток на месо во МАКЕДОНИЈА !!! 

Причини за недостаток на месо во МАКЕДОНИЈА !!! 

–  Свињите станаа Луѓе, 

–  Коњите се оженија, 

–  Кравите се испомажија, 

–  Кокошките и Гуските појдоа во естрада

и реалити шоу, 

–  А МАГАРИЊАТА ДОКТОРИРАЈА И СТАНАА ВЛАСТ !!! 

 

439 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: