05/02/2023
SKOPJE

Прашање – Јајце,… !?!?

Почитувани мои Читатели, 

 

Ќе ми биде мило ако ја отворите оваа страница и го одговорите следното прашање : 

 

1- Што е постаро јајцето или кокошката ? 

 

Напомена: – Ве молам одговорите да бидат напишани во место коментари, благодарам. 

 

 

  • Елена Петровска 

 

475 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: