14/04/2024
SKOPJE

Нокаут & Фиц – Ти си проблем

 

Nokaut Unplugged & Fic – Ti si problem

(Нокаут & Фиц – Ти си проблем)

2,181,148 views  Jul 24, 2010

Предлог на Профил Александар од Таггед,… 

 

Ти си Проблем, што сакам да го имам,

Ти си Дрога, што сакам да ја примам,

Ти си Тајна, што смртно ме занима,

Ти си Грев, што на душа го зимам. 

 

 

 

549 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: