04/02/2023
SKOPJE

Наташа Малинкова – Само мој

 

Текст:

Дали веруваш во тоа дека неможам,
Да заборавам.
Дали веруваш во тоа дека не сакам,
Да бидам дел од тебе јас.
Но немам збор
Ова чувство да го опишам
Како невидлив број
Во мисли се појавуваш.
Морам да признаам
Кога налетувам на тебе сум себична
Со друга не сакам да бидеш ти вечерва
Сакам да си мој , само мој!
Рефрен:
Длабоко во себе
Не верувам во чуда јас
Но посилно од мене
Е тоа што го чувствувам
Панично те сакам
Тогаш кога не си сам
Случајно сум тука
Но намерно си одам пак.
Што се случи сама незнам колку пати пробав искрено да верувам
Пак , да бидам јас со тебе
Не, не не можам
Немам збор
Ова чувство да го опишам
Како невидлив број во мисли се појавуваш
Морам да признаам
Кога налетувам на тебе сум себична
Со друга не сакам да бидеш ти вечерва
Сакам да си мој , само мој!
Рефрен:
Длабоко во себе
Не верувам во чуда јас
Но посилно од мене
Е тоа што го чувствувам
Панично те сакам
Тогаш кога не си сам
Случајно сум тука
Но намерно си одам пак.
351 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: