04/02/2023
SKOPJE

Кои биле ЧЕТИРИТЕ нај-големи Ебачи во Историјата ?! 

Кои биле ЧЕТИРИТЕ Нај-големи Ебачи во Историјата ?! 

ТОЛСТОЈ: – Три години “работел“ на Ана Карењина, 

НАПОЛЕОН: – Умрел на Света Елена, 

ХИТЛЕР: – Им ја ебал мајката на сите Евреи, 

ЛЕНИН:  – Татко на сите Комунисти !!!    

 

 

329 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: