14/04/2024
SKOPJE

Каде е лекот ?

Трпе ја носи Трпана на доктор.
Трпана му се жали на докторот дека Немала секс СО ГОДИНИ.
Докторот има секс со Трпана пред Трпе и му вели:
– Е ова и треба на жената, 3 пати неделно.
Трпе замислено одговара:
– Докторе, во Понеделник и Среда можам да ја носам,

ама во Петок сум со другарите на фудбал…

 

 

 

2.160 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: