08/02/2023
SKOPJE

Jose Feliciano feat FaWiJo – Feliz Navidad

 

 

(58.356.070 прегледи 6.11.2016)

 

I wanna wish you a merry christmas.
I wanna wish you a merry christmas.
I wanna wish you a merry christmas
from the bottom of my heart.
I wanna wish you a merry christmas.
I wanna wish you a merry christmas.
I wanna wish you a merry christmas
from the bottom of my heart.
Feliz Navidad.
Feliz Navidad.
Feliz Navidad, próspero año y felicidad.
Feliz Navidad.
Feliz Navidad.
Feliz Navidad, próspero año y felicidad.   

 

 

 

304 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: