05/02/2023
SKOPJE

Хумор во Мај, 2022 г.

ВИЦ – Баба и Внук  

Внук: – Бабо зошто во Ваше време немаше за гледање Деколте или Мини Здолниште ? 

Бабата: – Е немаше, затоа што во Наше време имаше ЕБАЧИ, а Не ГЛЕДАЧИ,.. хаххаха !!!  

 

ВИЦ – Колега и колешки

Колега: – Колешки, дали знаете која е ВОЛЧЈАТА ПОЗА во Сексот ? 

Колешките: – Не колега, прв пат слушаме, не знаеме,.. 

Колетагата: – Е па вака, Тој застанува пред Дупката и почнува да завива: – Аууууу, Ауууу,…. Ауууу !!! 

 

 

 

547 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: