04/02/2023
SKOPJE

Хумор, тој и таа,…..

1- Додека таа се отепува од работа, мах посветена, чисти, готви и пери, а тој само со петте во воздух, се случува следното: 

 

 

2- И кога СРЦЕТО се разминува со РАЗУМОТ: 

 

3- И кога луѓето забораваат да живеат во РЕАЛНИОТ СВЕТ, а виртуелноста е нивното секојдневие, животот им станува фикција,… АХ ЉУБОВ,….. !!! 

 

 

4- Дали е убиство или САМО СТРАСТ ? 

 

 

 

302 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: