14/04/2024
SKOPJE

Брејк – Долго Чекав

Брејк – Долго Чекав

246.251 прегледи
26.12.2016

Јас и ти сме само двајца што се гледаат

едно до друго двете тела треперат

Дали знаеш како гледам на тебе

Така блиску а меѓу нас е еден свет

РЕФ. Долго чекав да те сретнам верувај

знаев дека тебе ноќва ќе те освојам

Долго чекав да те сретнам верувај

меѓу сите сенки ти си мојот зрак

Јас и ти сме очи во очи не ни треба збор

Со секој стих сме еден до друг подлабоко

Тешко ми е да се средам да одолеам

кој да знае дека вака ќе полудам

РЕФ. Долго чекав да те сретнам верувај

знаев дека тебе ноќва ќе те освојам

Долго чекав да те сретнам верувај

меѓу сите сенки ти си мојот зрак

Долго чекав да те сретнам верувај

знаев дека тебе ноќва ќе те освојам

Долго чекав да те сретнам верувај

меѓу сите сенки ти си мојот зрак   

 

762 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: