10/12/2023
SKOPJE

Алооо,…

– Ало техничка поддршка?
– Да повелете.
– Се јавуваме од Пеколот тука имаме проблем.
– Што е проблемот господине?
– Тука Македонците го пробија дното.
– Во кој Круг се наоѓате?
– 12ти!
– Па нели беа 9?
– И ние така мислевме! 

 

 

354 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: