30/01/2023
SKOPJE

Ако некој греши,….

Па што ако некој греши?

Не мора секојпат да започнувате жестоки дебати кога некој не е во право.

Понекогаш подобро е да се однесувате како да не сте слушнале што се зборува околу вас одошто да трошите енергија за бесцелни објаснувања.   

 

299 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: