28/09/2023
SKOPJE

МАКЕДОНЦИ !!! – РАЗБУДЕТЕ СЕ !!!

НЕ ВЕРУВАМ ВО СДСМ !!!

НЕ ВЕРУВАМ ВО ВМРО ДПМНЕ !!! 

ВЕРУВАМ ВО МИН ПЛАТА ЗАГАРАНТИРАНА СО ЗАКОН ОД 35.000,00 ДЕНАРИ – ЛЕБ И ПРИСТОЕН ЖИВОТ ЗА СИТЕ !!! 

ВЕРУВАМ ВО ИМЕТО: 

Р Е П У Б Л И К А    М А К Е Д О Н И Ј А !!!   

 

 

АЛЕКСАНДАР ЏАМБАЗОВ – А БРЕ МАКЕДОНЧЕ !!! 

8.470 прегледи
6.9.2013   

 

 

652 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: