05/02/2023
SKOPJE

Ѕвонарот,…

Виктор Иго
( Ѕвонарот на Богородичната црква )
“Зошто Љубовта е како и дрвото:
Никнува само од себе, длабоко пушта корени во целото наше битие, па најчесто се разеленува и на заробено срце.“     
“Есен во мене“: Осаменоста понекогаш ни е најдобриот пријател.
Не поставува прашања, а често дава одговори.
Благодарноста е состојба на срцето која те издигнува над твоите околности.
443 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: