04/02/2023
SKOPJE

Знам,…

Знам кога да престанам.

Знам кога да ги оставам работите да одат.

Знам кога да продолжам понатаму.

Но, „знам“ е различно од „можам“.   

 

315 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: