29/01/2023
SKOPJE

Животот е круг,…

Тие се разделија

и тргнаа по спротивни патишта,

но заборавија дека Светот е Кружен …

*** 

Пријателите секогаш се бројат двапати, 

Во добри времиња да видиме колку ги има …

И во лоши-те  времиња да видиме колку останале.   

 

 

 

228 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: