10/06/2023
SKOPJE

Живот и Шах,…

И во Животот и во Шахот …

Запомнете дека на крајот од Играта,

Пионот и Кралот одат во Иста Кутија.  

Некои сонуваат да ја Избегнат Реалноста, други сонуваат да ја Променат.    

 

 

 

 

302 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: