28/09/2023
SKOPJE

Живеј и сакај,…

Живеј и сакај, и двете во исто време.

Никогаш едното без другото.

Сакај ме поради тоа што го гледаш од Мене кога Твоите Очи се затворени,

За она што го слушаш кога Не кажувам ништо,

И, ако останеш со Мене, ќе те научам да Леташ,

А ти, ќе ме научиш да Останам.   

 

 

194 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: