30/01/2023
SKOPJE

Женска сексуалност,…

Довербата е добра, така што сè е природно, спонтано, автентично и непречено…

Некои луѓе не се свесни дека Женската Сексуалност е софистицирана, деликатна, полна со нијанси.

Дека за да се разбудат вратите на Желбата,

потребно е со Зборот да се заведе УМОТ со Знаење,

со Интелигенција,

со Деликатес,

со Еротиката на погледот,

со Мудриот допир.  

 

 

313 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: