04/02/2023
SKOPJE

Жена,…. или Таа,…

“Сите имаме ЕДНА Страна која сите ја знаат,

и скриена Страна,

која ја гледаат само оние кои ја Заслужуваат.“ 

“Во Секоја Жена живее Ангел, Ѕвер, Принцеза, Демон… 

Оној што ќе го РАЗБУДИТЕ е Оној што ќе го имате“.  

“Каде има Жена
секогаш имало ГРЕВ,
и секоја Жена е Молитва, Вероисповест, Простување.
Нема камена Жена која не знае како да те однесе во Рајот,
Суштество со ПРЕКРАСЕН изглед,
способно да ДОНЕСЕ и Мир и Војна,
Суштество слободно и во исто време заробено.
Така е и Таа,
причината што му дава смисла на постоењето
на било кој Маж !!! “ 

 

124 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: