10/06/2023
SKOPJE

Желба и …..

“Љубовта и Желбата се две различни работи:

Не се сака, сè што се посакува,

Ниту се посакува се што се сака“.  

 

 

292 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: