10/12/2023
SKOPJE

Желба

Желбата за водење љубов никогаш не изостанала… Беше препотентна, незапирлива…

Но, на крајот тоа не беше најважното нешто,

Важно беше да бидеме заедно.

И ако тоа значеше да се загледаме со часови, би било добро.

Нивните очи се сакаа многу повеќе отколку што физички се поседуваа.   

 

 

 

 

192 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: